קפה
מבצע לזמן מוגבל!

מכונת קפה מקצועית למשרד
ללא עלות! וללא התחייבות!
שלם רק על קפה ששתית!

לחץ כאן לפרטים מלאים

מכונת קפה למשרד


מדריך קפה

מדריך קפה - אספרסו קפה ?

קפה רואה לנכון לעדכן ולתת לכם כל מידע אפשרי בנושאי קפה,
אנו נתקלים רבות בשאלות אודות סוגי קפה שונים, מה זה אספרסו, מה זה לאטה, איך מכינים וממה הוא מורכב...?
לפניכם מדריך קפה הכולל רשימה של סוגים שונים של קפה עם הסבר קצר לכל סוג.

משקאות קפה נפוצים:

  • אספרסו קצר - Short Espresso
    את האספרסו מגישים בספל קטן ממנת קפה שלמה.
    קפה מריר ובעל ריכוז גבוה מופק תוך פרקי זמן קצרים של 20-30 שניות.
    תכולה: 7 גרם קפה ב 30 מ"ל מים.

  • אספרסו ארוך - Long Espresso
    בדומה לאספרסו הקצר המוכן ממנה קפה אחת, רק זמן ההכנה ארוך יותר ולכן מתקבלת מנה כפולה או ארוכה של משקה האספרסו.
    תכולה:7 גרם קפה ב 60 מ"ל מים.

  • אספרסו כפול - Double Espresso
    את האספרסו הכפול מכינים משתי מנות קפה זמן הכנה הופך ארוך יחסית וכמות המשקה שמופקת היא כפולה.
    תכולה:7 גרם קפה ב 60 מ"ל מים.

  • אספרסו כפול ארוך - Double Long Espresso
    את האספרסו הכפול הארוך מכינים משתי מנות קפה זמן הכנה הופך ארוך יחסית וכמות המשקה שמופקת היא כפולה.
    תכולה:14 גרם קפה ב 120 מ"ל מים.

  • קפה מוקה - Mocha
    ספל קטנטן של אספרסו קצר בכוס זכוכית גבוהה בתוספת חלב חם וקוביות שוקולד.

  • אמריקאנו - Americano
    אספרסו קצר מהול במים חמים.
    המשקה שמתקבל עקב הערבוב דליל ומשמש כתחליף לקפה נמס או לנס קפה המוכר.

  • לאטה - Latte
    הלאטה מוגש בכוס או ספל גדול ומורעב מאספרסו קצר בתוספת חלב חם ונגיעה עדינה של קצף.
    מכינים את המשקה בדומה לקפוצ'ינו רגיל ההבדל הוא בכמות החלב הגדולה יותר יחסית לקפה. (מתקבל משקה יותר עדין).

  • קפוצינו - Cappuccino
    הקפוצ'ינו בעצם הוא תערובת שווה של אספרסו וחלב מוקצף,המוגש בספל.
    עם הזמן הכנת הקפוצינו התפתחה לאומנות או Art Cafe.
    אופן הכנת הקפוצ'ינו: מוזגים את כל המרכיבים לבלנדר חזק (כדי לרסק את הקרח היטב)
    מערבלים כ 30 שניות עד לקבלת מרקם אחיד. מרענן נהדר לתקופת הקיץ.

  • מקיאטו - Macchiato
    אספרסו קצר בתוספת של כתם חלב מוקצף (המקור של המילה MACCHIA בשפה האיטלקית והפרוש שלה הוא כתם).

  • קפה או לה - Café au lait
    קפה או לה הוא קפה עם חלב והמקור שלו בצרפת, מוגש בספל גדול מימדים,
    מורכב מאספרסו ארוך עם חלב חם בכמות גדולה.

  • קפה וינאי - Wiener Mélange
    קפה וינאי הוא בעצם קפה פילטר בתוספת שוקולד וקצפת קקאו, מקורו באוסטריה.

  • לאטה מקיאטו
    חלב מוקצף בתוספת עדינה של אספרסו קצר, מוגש בכוס גבוהה.
    מוזגים חלק מהאספרסו מעל החלב רק בשביל ליצור כתם ( משקה עדין).

www.WEBSTUFF.co.il :: פתרונות אינטרנט קפה   |   מכונות קפה   |   אספרסו   |   קפה למשרד   |   מדריך קפה   |   אודות קפה   |   צור קשר